AKTUELNO

Sarina mama tvrdi da između njih ne postoji ništa.

U emisiji "Zadruga - Narod pita" novinar i voditelj Darko Tanasijević ugostio je prethodne noći bivše zadrugare Saru Reljić i Lepog Miću, a pored njih u studiju je gošća bila i Sarina mama, Indira.

Kao bomba je odjeknula vest da između Bore Santane i Sarine mame postoje simpatije. Kako je prošlo nekoliko dana od tada i sve se stišalo, Indira je u sinoćnoj emisiji progovorila o ovome.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Stefan Filipović

Bora Santana je lupio pa ostao živ. Kada je bila žurka, ja sam se sa svima pozdravila. On je od tog pozdrava napravio... To je bilo izuzetno ružno sa njegove strane. Dobro je prošao. Ja sam bila zatečena natpisima. Stvarno ne znam odakle njemu takva ideja da takve gluposti izlupeta... On može da kaže šta god hoće. On je vrlo nepromišljeno rekao. Da sam ga uhvatila u tom momentu ne bi ostao živ - našalila se Indira.

Foto: Printscreen Youtube

To su totalno dva sveta. Ona je porodična žena, ima svoju porodicu, ne zaslužuje takvu etiketu. Možda Bora nije imao lošu nameru, ali je ružno to što je rekao, ali opet mislim da je to uradio iz zezan*ije - izneo je svoje mišljenje Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NEMA VEZE ŠTO JE PUKLO, BILO JE ISKRENO! Sara se USPROTIVILA Mići, pa odbranila ljubav Teodore i Anđela! (VIDEO)

Šta su još Indira i Mića rekli o ovoj temi pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Indira Reljić

#Rijaliti Zadruga

'